Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

06.09.2022

Реабілітаційне лікування захисників України

В   рамках розширення реабілітаційних програм та можливостей ДУ «ТМО МВС України по Одеській області» (далі - Установа)  для реабілітаційного лікування поранених захисників України із числа поліцейських, осіб рядового та керівного складу ДСНС, військовослужбовців НГУ та ДПС України, постраждалих у зв’язку із військовою агресією російської федерації проти України, в Установі здійснено наступні заходи:

  •  Видано наказ від 01.02.2022 №4 «Про призначення відповідальної особи, створення та затвердження мультидисциплінарної команди та затвердження Положення про мультидисциплінарну реабілітаційну команду в Установі».

  • Затверджено Положення про мультидисциплінарну реабілітаційну команду в Установі.

  • Розроблено та затверджено начальником Установи «Програму реабілітації».

  • Видано наказ від 06.05.2022 № 33 «Про створення консиліуму задля організації направлення на лікування за кордон захисників України в Установі».

Окремий розділ роботи складає надання психіатричної та психологічної допомоги постраждалим внаслідок збройної агресії рф проти України.

Здійснюється тісна співпраця з Центром протезно-ортопедичної допомоги «Tellus» (м. Одеса, вул. Воробйова 3/1) та Центром протезування та реабілітації «Без обмежень», (м. Одеса, вул. Пантелеймонівська 56).

Постійно здійснюється облік та контроль пацієнтів, які потребують реабілітаційних заходів та направлення в Медичні реабілітаційні центри МВС України й за межі країни (із залученням кадрового апарату силових структур та М(ВЛК).

В Установі для проведення реабілітаційних заходів функціонує кабінет фізіотерапії, який розташований на 2 поверсі поліклініки.

(с) 2024

Запис до лікаря