Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention! Please, adhere to anti-epidemic measures for coronavirus disease prevention.

23.11.2023

Безбар'єрність в Установі

  1. Для забезпечення доступності і зручності пересування маломобільних груп населення центральний вхід в Установу облаштований широким пандусом, тактильною плиткою; пандус обладнаний поручнями.
  2. Встановлено підйомник для мало мобільних груп населення (типу ліфт) у трьох поверхневій будівлі.
  3. Встановлено тактильну плитку та таблички шрифтом «Брайля».
  4. В фойє їдальні встановлено фільтр очистки води з фонтанчиком.
  5. Облаштовано санітарний вузол для осіб з обмеженими можливостями.
  6. В будівлі Установи встановлена зручна система навігації: вказівники щодо розташування служб та кабінетів; об’яви про першочергове обслуговування пільгових категорій пацієнтів.
  7. Розроблені і адаптовані під маломобільні групи локальні маршрути отримання медичних послуг  (включаючи реабілітаційні послуги).
  8. Активно використовується Електронна система охорони здоров’я (МІА) для реєстрації кожного відвідування Установи пацієнтом, запису маломобільних пацієнтів в електронну чергу на консультації до спеціалістів і для отримання основних медичних послуг.
  9. В Установі триває поступове оновлення ліжкового фонду: заміна на функціональні мобільні ліжка в стаціонарних відділеннях. На даний момент оновлено близько 70 % ліжок.
  10. Заклад забезпечений в достатньої кількості інвалідними візками, каталками та милицями для допомоги в пересуванні маломобільних категорій пацієнтів і відвідувачів.
  11. ​​​​​​​

(с) 2024

Doctor appointment