Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

27.12.2023

Пам'ятка по протезуванню

Пункт 12. Постанови КМУ  № 321 . Для забезпечення засобами реабілітації або виплати компенсації особа або її законний представник подають заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) за формою, затвердженою Мінсоцполітики, незалежно від зареєстрованого/задекларованого місця проживання (перебування) особи. У разі подання заяви про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) через електронний кабінет особи з метою формування електронної особової справи особа або її законний представник завантажують до нього дані та/або скановані копії документів. За наявності електронної інформаційної взаємодії з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, які володіють інформацією, необхідною для надання послуги із забезпечення засобами реабілітації, така інформація особою або її законним представником не подається.

Пункт 2 Постанови КМУ № 321. До засобів реабілітації, якими забезпечуються особи, визначені підпунктом 1 пункту 1 цього Порядку (далі - особи), належать: протезно-ортопедичні вироби, у тому числі ортопедичне взуття; спеціальні засоби для самообслуговування та догляду; допоміжні засоби для особистої рухомості, переміщення та підйому; засоби для пересування; меблі та оснащення; спеціальні засоби для орієнтування, спілкування та обміну інформацією. 

Детально ознайомитись з Памʼяткою по протезуванню можна за посиланням Памʼятка по протезуванню ДУ "ТМО МВС України по Одеській області"

Разом до Перемоги!

Героям Слава!

(с) 2024

Запис до лікаря